The Greatest Guide To برای کبد چرب چه باید کرد
The Greatest Guide To برای کبد چرب چه باید کرد
Blog Article
کبد چرب در نتیجه مصرف مواد غذایی غنی از چربی و تجمع آن در این عضو به وجود میآورد و میتواند به سلامت افراد آسیب وارد کند.
همچنین ممکن است پزشک شما توصیه کند به منظور کاهش وزن، کالری روزانهی دریافتی خود را کاهش دهید. نتایج یک بررسی نشان داده است که کم کردن ۵۰۰ کالری از رژیم غذایی روزانه میتواند ۸ درصد از وزن بدن را در مدت سه ماه کاهش دهد که بهدنبال آن، از چربی کبد به میزان قابل توجهی کاسته خواهد شد.
داروها (به عنوان مثال متوترکسات و تاموکسیفن) به ندرت میتوانند باعث ایجاد چرب کبد شوند.
ورزش یکی از کاربردیترین و سادهترین روشهای درمان کبد چرب است. ورزش مستمر بهصورت پیادهروی یا دویدن آهسته بهصورت روزانه، بههمراه رعایت رژیم غذایی میتواند یکی از موثرترین راهکارهای درمانی کبد چرب باشد.
طرز تهیه کباب حسینی با مرغ و قارچ آبدار لذیذ و مجلسی در تابه
کبد از خون سم زدایی می کند. اطراف کبد (ناحیه فوقانی سمت راست شکم) به لمس حساس میشود، کمی درد یا گرما در این ناحیه وجود دارد. التهاب کبد میتواند نشانه این بیماریها باشد:
یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ قدرت بالقوه سرکه سیب را در کاهش چربیها مانند کلسترول و تری گلیسیرید در موشهایی کبد چرب تو آزمایش که رژیم غذایی با کلسترول بالا تغذیه کرده بودند، مورد بررسی قرار داد و نتیجه گیری شد که سرکه سیب سبب محافظت از گلبولهای قرمز، کلیه و کبد از اکسیداسیون و همچنین کاهش میزان چربی خون میشود؛ همچنین سطح آنتی اکسیدان بدن را افزایش میدهد.
بیوپسی کبد بهترین روش برای تشخیص نوع و شدت بیماری کبد است. البته از این روش زمانی استفاده میشود که روشهای دیگر پاسخ قطعی در تشخیص بیماری نداده باشند. در بیوپسی کبد، پزشک با سوزن بخشی از بافت داخل کبد را جدا میکند.
بهترین میوه ها و خوراکی های طبیعی برای درمان و کنترل کبد چرب
ازآنجاکه میوهجات و سبزیجات سرشار از آنتیاکسیدان هستند، آنها را در برنامهی غذایی خود جای دهید.
در گریدهای کبد چرب پیشرفته، ممکن است علائمی مانند موارد زیر مشاهده شوند:
هر روز، ۲ تا ۳ حبه سیر تازه بخورید و در پخت غذا نیز از آن استفاده کنید حتی میتوانید بعد از مشورت با پزشک، از مکملهای سیر نیز استفاده کنید.
اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، آموزشها و مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد میشوند:
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.